Steun ons

Tijd

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Samenlevingsopbouw. Alleen met jouw steun en hulp kunnen we activiteiten opzetten en stem geven aan wie het moeilijk heeft. Op onze vrijwilligerspagina vind je welke vrijwilligers we zoeken en op welke ondersteuning je kan rekenen.

Giften

Dankzij jouw gift kunnen we meer mensen een stem geven, werken aan structurele oplossingen voor armoede en hun problemen op de agenda van de beleidsmakers zetten.

Een gift schenken is eenvoudig. Stort het gewenste bedrag op rekeningnummer: BE69 5230 8023 8778.
Wens je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje naar Annick De Rop.

In je testament

Je kan Samenlevingsopbouw Antwerpen stad ook opnemen in je testament. Een testament is voor een groot deel wettelijk geregeld, maar een deel mag je vrij beslissen. Je kan er dus voor zorgen dat een deel van jouw vermogen wordt gebruikt voor mensen die het moeilijker hebben in onze samenleving.

Voor vrijblijvende informatie over deze mogelijkheid kan je steeds contact opnemen met Annick De Rop.

Bedrijven

Je kan ook met je bedrijf onze organisatie steunen. Er zijn verschillende formules mogelijk waarbij er steeds een goede return voorzien is.

Interesse? Neem dan contact op met Annick De Rop.

Een concreet project steunen?

Het project Collectief Goed is nu een coöperatieve onderneming samen met andere partners. Met jouw steun kunnen zij huizen renoveren en verhuren aan gezinnen die anders geen woning vinden. Op de site van Collectief Goed vind je alle manieren waarop je hen kan helpen.